Termeni si Conditii

Folosirea, vizitarea si comandarea produselor de pe site-ul www.mgatools.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. SC MGATOOLS SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.mgatools.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori, in acest sens.

Comunicarile electronice, telefonice

Prin accesarea site-ului www.mgatools.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de orice fel de la SC MGATOOLS SRL.

Comentariile postate pe site

Persoanele care acceseaza site-ul www.mgatools.ro pot face comentarii, pot trimite sugestii, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul lor nu este: ilegal, obscen, defaimator, amenintator, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu contine virusi. SC MGATOOLS SRL are dreptul (nu si obligatia) de a sterge orice astfel de mesaje identificate pe site. Firma SC MGATOOLS SRL nu va fi responsabila si nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

Declinarea responsabilitatii

SC MGATOOLS SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul site-ului www.mgatools.ro. Nu raspundem de problemele de compatibilitate cu produsele achizitionate de la alte firme si nu ne asumam nici o raspundere in cazul in care produsele achizitionate de la firma SC MGATOOLS SRL sunt folosite in conditii care nu corespund cu performantele si specificatiile tehnice ale produsului respectiv. Datorita volumului mare de produse aflate in baza de date, SC MGATOOLS SRL nu garanteaza ca descrierea acestora (imagini, specificatii tehnice, pret) sau continutul site-ului www.mgatools.ro este exact, complet actualizat sau fara erori. Datorita modificarilor caracteristicilor sau a design-ului de catre producatori (fara o notificare prealabila), produsele livrate pot diferi in orice mod de imaginile afisate pe site. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost operate gresit in baza de date, firma SC MGATOOLS SRL are dreptul sa anuleze livrarea produsul respectiv si sa anunte clientul despre eroarea aparuta, in cel mai scurt timp, daca livrarea nu a avut loc. SC MGATOOLS SRL nu poate fi facuta in nici un fel responsabila pentru pagubele sau prejudiciile rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor se reduce strict la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

Stocul produselor prezente pe site-ul www.mgatools.ro are caracter informativ, veridicitatea lui depinzand de stocul furnizorului produsului in cauza. SC MGATOOLS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru problemele aparute din pricina unui stoc eronat.

Litigiile

Conflictele aparute intre utilizatorii site-ului www.mgatools.ro si SC MGATOOLS SRL vor fi rezolvate pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care litigiul nu este solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Cu ce te putem ajuta?